Competiții de idei pentru aniversarea centenarului Universității Politehnica Timișoara

UPT 100

Apropierea centenarului Universității Politehnica Timișoara, în 2020, a stârnit o adevărată efervescență în rândurile studenților instituției. Mulți dintre ei au venit cu propuneri de proiecte care să reflecte nivelul ridicat al UPT, universitate inclusă în rândul celor de educație și cercetare avansată. Multe dintre acestea sunt proiecte inovative, menite să promoveze imaginea de avangardă a științei românești și europene.

Conducerea Universității Politehnica Timișoara încurajează astfel de manifestări creative, apreciind și spiritul de inițiativă din partea studenților săi. În acest sens, s-a decis lansarea a două competiții, la care pot participa toți studenții.

Pentru cei pasionați de tehnologie, cerința este de a realiza orice tip de obiect, ansamblu, sau orice altă variantă de proiect realizabil, bazat pe tehnologie și care să reflecte trecerea timpului. În schimb, pentru cei care vor să interacționeze cât mai puțin cu tehnologia, obiectivul este realizarea oricărui fel de proiect, ce poate fi implementat în următoarea perioadă și care, în cazul în care se va număra printre cele câștigătoare, se va afla pe lista celor 100 de proiecte ce vor fi implementate cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existență a UPT.

Atât prezentarea, cât și jurizarea corespunzătoare a propunerilor va avea loc în data de 12 noiembrie 2018, în incinta Sălii Polivalente din cadrul BUPT, începând cu ora 12.00,  ideile câștigătoare urmând a fi premiate cu cate 2000 RON fiecare, iar autorii acestora – susținuți pentru punerea lor în practică.

În cazul în care mai ai nevoie de informații suplimentare cu privire la cele două competiții, te rugăm să nu eziți să ne contactezi pe pagina de Facebook a Convenției Organizațiilor Studențești din Politehnică sau la adresa de e-mail cospol@upt.ro.

Generale , , ,

Pin It on Pinterest