Liga Studenților Facultății de Management în Producție și Transporturi

https://cospol.upt.ro/wp-content/uploads/2022/02/Sigla-Noua-LigaMPT-2022-05-02-e1645442029553.png

Liga Studenților Facultății de Management în Producție și Transporturi (Liga MPT) este o organizație studențească înființată în anul 2009, dezvoltându-se de la an la an într-un mediu armonios. Liga MPT are ca scop principal reprezentarea studențească și promovarea intereselor studenților din Facultatea de Management în Producție și Transporturi din Timișoara.

Printre principalele obiective ale organizației se situează informarea studenților într-o manieră cât mai transparentă, iar pentru realizarea acestui scop Liga MPT menține o strânsă relație atât între studenți și cadrele didactice cât și cu organizațiile partenere locale, naționale și internaționale.

În fiecare an Liga MPT organizează o sumedenie de proiecte demne de evidențiat, printre ele numărându-se „MPT are inimă” care presupune o campanie de strângere de fonduri în scop caritabil pentru a aduce zâmbete în perioada Crăciunului pe chipurile persoanelor defavorizate, „Students Exchange”, proiect care oferă studenților posibilitatea de a face schimb de experiență cu studenți din diferite județe sau „Culture on Foot”, care are ca scop prezentarea obiectivelor turistice ale Timișoarei studenților din diferite colțuri ale lumii. Unul dintre cele mai apreciate proiecte de către studenți este M-Talks care își propune să le dea un impuls studenților facultății în ceea ce privește încrederea legată de viitorul lor profesional.

De asemenea, Liga MPT este membră în Fundația Județeană de Tineret Timiș (FITT), membru fondator al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), federație ce vizează respectarea drepturilor și intereselor studenților la nivel național și membră a Convenției Organizațiilor Studențești din Politehnică (COSPol). Toate aceste structuri din care Liga MPT face parte ajută la realizarea misiunii pe care organizația o are.

Pin It on Pinterest