Liga Studenților din Facultatea de Management în Producție și Transporturi

https://cospol.upt.ro/wp-content/uploads/2017/09/lsfmpt.png

Liga Studenților din Facultatea de Management în Producție și Transporturi  (LSFMPT) a fost înființată în anul 2009 și reprezintă studenții în structurile de conducere de la toate nivelele, fiind și membră a Fundației Județene pentru Tineret Timiș (FITT), a Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) și a Convenției Organizațiilor Studențești din Politehnică (COSPol).

LSFMPT organizează în fiecare an proiectul „Culture on Foot” (COF), ajungând la cea de-a V-a ediție. Un astfel de eveniment este unul de real ajutor pentru studenții din anul I, care nu cunosc orarul, fiind o oportunitate de a-l descoperi într-un mod interactiv, socializând și cunoscând colegii din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

Organizația în cauză implică tinerii, aceștia având șansa să aducă o schimbare reală în lume și în propria viață. Orice student motivat poate deveni membru al Ligii Studenților din Facultatea de Management în Producție și Transporturi pentru a-și schimba perspectivele și viziunea prin voluntariat.

Pin It on Pinterest