Asociația Studențească din cadrul Facultății de Științe ale Comunicării – Universitatea Politehnica Timișoara

https://cospol.upt.ro/wp-content/uploads/2021/04/sigla-FSC-e1618071745920.png

Asociația Studențească din cadrul Facultății de Științe ale Comunicării – Universitatea Politehnica Timișoara, cunoscută generic drept Liga FSC, este o organizație non-guvernamentală, non-profit, apolitică, înființată în anul 2017 de către studenții de la Facultatea de Științe ale Comunicării. Activă din punct de vedere al relațiilor cu alte organizații, Liga FSC este membru în ANOSR și FITT, dar și membru fondator COSPol.

Sub deviza „Comunicare cu și pentru studenți”, Liga FSC reprezintă principala voce a studenților din Facultatea de Științe ale Comunicării, scopul principal al organizației fiind reprezentarea acestora atât la nivelul întregii universități, cât și la nivel local și național; luptând pentru studenți prin toate mijloacele de care dispune. 

Acțiunile și demersurile Ligii FSC au ca principal obiectiv îmbunătățirea mediului educațional, social și profesional al studenților pe care îi reprezintă. În același timp, se implică și în bunăstarea societății, organizând în fiecare an un concurs caritabil de cultură generală prin care susține diferite cauze. 

Deși este o organizație tânără, Liga FSC s-a făcut remarcată prin implicare, devotament, dorință de învățare și profesionalism, fiind prezentă în cât mai multe proiecte sau evenimente locale și naționale. Cei 6 ani de activitate au avut ca rezultat evenimente de tradiție precum „Cafeneaua Comunicării”, „Charity Pub Quiz”, „Share a smile”, „Training de CV”, „Secret Love Box”, evenimente care au conectat studenții și au oferit un cumul de informații și amintiri, îndeplinindu-și scopul și fiind reale succese pentru această organizație.

Pin It on Pinterest