Asociația de la 4

https://cospol.upt.ro/wp-content/uploads/2017/09/a4-e1512373602681.png

Asociația de la Patru (A4) este organizația studenților de la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. A început să se manifeste la sfârșitul anului 2009, sub forma unui grup de studenți dornici de a exprima, în mod organizat, un punct de vedere. Startul a fost dat prin cea dintâi activitate organizată în numele studenților: „Manifestul Urban”, ce comemora 20 de ani de la Revoluția din 1989. Un an mai târziu era cunoscută, datorită activităților culturale și de recreere organizate în rândul studenților, sub numele de Asociația de la 4.

În prezent, suntem o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit care promovează o educaţie alternativă celei academice. Suntem cunoscuți datorită: instalațiilor, expoziţiilor, workshop-urilor, training-urilor, concursurilor şi activităţilor de destindere realizate pentru studenţii arhitecţi, dar și pentru cei din afara nişei.

Asociația de la Patru (A4) devine o entitate ce promovează o educație alternativă celei academice. Odată cu vechimea organizației, crește și aria de influență a acţiunilor noastre, conturând în prezent proiecte care rezonează și pentru cei din afara nișei. Reprezentăm interesele şi drepturile studenţilor Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism din Timişoara, dezvoltarea competenţelor profesionale şi calităţilor personale ale studenților şi conturarea identității acestora. De asemenea, ne angajăm la responsabilizarea faţă de fondul construit şi construibil al studenţilor arhitecţi şi nu numai.

 

Pin It on Pinterest