Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara

https://cospol.upt.ro/wp-content/uploads/2017/09/lsfmt.png

Cine suntem?

Liga Studenților din Facultatea de Mecanică din Timișoara (LSFMT) este o organizație non-guvernamentală și non-profit, înființată în 1990, fiind prima organizație studențească din România și având ca scop principal reprezentarea drepturilor și intereselor studenților prin menținerea  legăturii constante cu facultatea, profesorii, companiile din domeniu, media, dar și diverse organizații din Timișoara.

LSFMT este membru fondator al  Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) , al Convenției Organizațiilor Studențești din Politehnică (COSPol) și membru al Fundației Județene pentru Tineret Timiș (FITT), reprezentând astfel interesele studenților atât la nivel local, cât și la nivel național.

Ce facem?

Desfășurăm anual o serie de proiecte precum:”Balul Bobocilor”, „Un dar – un zâmbet de Crăciun”, „Un mărțișor din partea LSFMT”, „Discuția de la cafea”, „MecArt”, „RoboManiacs”, „Conferința Internațională ’’Zilele Tehnice Studențești’’”. De asemenea, organizăm training-uri de dezvoltare, atât profesională cât și personală, workshop-uri și seri sociale.

Vino în sediul nostru din Facultatea de Mecanică, la etajul 2, sala 181, și poți deveni și tu membru LSFMT.

Pin It on Pinterest