Participă și tu la cea mai mare lecție de educație financiară din lume alături de BCR, Universitatea Politehnica Timișoara și SAS UPT

Suntem pe ultimul loc în Uniunea Europeană la nivelul de educație financiară, iar la nivel mondial ocupăm locul 124 din 146, alături de Sudan și Honduras.

Hai să schimbăm împreună statisticile! De Ziua Mondială a Economisirii, creștem nota României la educație financiară! Pe 31 octombrie, BCR, prin programul Școala de Bani, îți propune să intrăm în Cartea Recordurilor – Guinness World Records, cu cea mai mare lecție de educație financiară din lume.

Timp de 40 minute, oameni din toate colțurile României vor participa la atelierele Școala de Bani și vor învăța simultan cum să își planifice bugetele personale și cum să obțină mai mult de la banii lor.

Așadar, dacă îți dorești cu ardoare să intri și tu în Cartea Recordurilor și să faci parte din această misiune istorică, vino mâine, începând cu ora 10.00, în sălile A101 sau D1 din cadrul corpului de clădiri ELECTRO, și pune umărul la stabilirea unui nou record mondial, alături de BCR, Universitatea Politehnica Timișoara și Societatea Antreprenorială Studențească din cadrul UPT.

Acestea fiind spuse, te îndemnăm sa nu mai eziți și să te înscrii cât mai repede accesând următorul link.

Antreprenoriat, Generale , , , ,

Pin It on Pinterest