Universitatea Politehnica Timișoara te invită să îți împărtășești ideile pentru celebrarea celor 100 de ani de existență

100 de ani de UPT

Universitatea Politehnica Timișoara, un etalon al universităților tehnice din Europa centrală și de est, va sărbători în anul 2020 aniversarea a 100 de ani de la înființare.

Cu acest prilej, se organizează două concursuri, pentru a marca trecerea perioadei rămase până la aniversarea centenarului UPT. Cele două concursuri au tematica comună și anume ”Politehnica 100”, iar dacă te înțelegi bine cu tehnologia sau ai o imaginație bogată, ești așteptat să îți expui ideile pe data de 07.09.2018, în incinta sălii A107 din corpul Electro, începând cu ora 11.00.

Pentru cei pasionați de tehnologie, cerința este de a realiza orice tip de obiect, ansamblu, sau orice altă variantă de proiect realizabil, bazat pe tehnologie și care să reflecte trecerea timpului. În schimb, pentru cei care vor să interacționeze cât mai puțin cu tehnologia, obiectivul este realizarea oricărui fel de proiect, ce poate fi implementat în următoarea perioadă și care, în cazul în care se va număra printre cele câștigătoare, se va afla pe lista celor 100 de proiecte ce vor fi implementate cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existență a UPT.

În cazul în care, din motive întemeiate, nu vei putea fi prezent la ședinta din data de 7 septembrie, te anunțăm că ne poți scrie oricând la adresa de e-mail cospol@upt.ro, pentru a-ți împărtăși ideile sau pentru a pune întrebările la care nu ai găsit încă un răspuns.

Premiul cel mare pentru prietenii cu tehnologia este de 2000 de RON, iar la cealaltă categorie vor exista mai multe premii în valoare de 2000 de RON. Acestea fiind spuse, vino să marchezi 100 de ani ai UPT într-un mod cât mai original, alături de marea familie a Politehnicii.

Generale , ,

Pin It on Pinterest