Perioada cazărilor în căminele UPT se apropie cu pași repezi

Cu pași repezi ne apropiem de începerea unui nou an universitar și, implicit, și de perioada în care studenții se pot caza în căminele Politehnicii.

În acest context, dorim sa te informăm că procesul de cazare se va desfășura în perioada 20.09.2018-24.09.2018, în intervalul orar 08:00-18:00, iar rezultatele repartizărilor locurilor de cazare pentru studenții din anul I se vor putea găsi la avizierul din fața căminului 4C (str. Ion Vidu, nr.27), în data de 20.09.2018, începând cu ora 06:00.

Pentru a efectua procesul de cazare vei avea nevoie de:
o copie xerox după certificatul de naștere și una după cartea de identitate;
două (2) poze de tip buletin;
•pentru copiii personalului didactic va fi necesară o adeverință de la locul de muncă al părintelui, vizată în prealabil de Inspectoratul Școlar.

În vederea achitării taxei de cămin, vei avea nevoie de un card bancar valabil.

De asemenea, este important să menționăm că, în cazul în care opțiunea de cazare a fost bifată pe formularul de înscriere la facultate, studentul NU mai trebuie să depună o altă cerere de cazare la Direcția Socială a UPT (căminul 4C).

În aceeași ordine de idei, din incinta Cantinei Studențești a UPT se vor putea achiziționa cartele de masă, la prețul unitar de 8 lei, cu care se va putea servi o masă caldă la alegere, în cadrul Cantinei sau al Bufetului 1MV.

Așadar, te așteptăm din data de 20.09.2018 pentru a te caza în căminele UPT!

Domeniul social , , ,

Pin It on Pinterest