Universitatea Politehnica Timișoara adună idei pentru celebrarea a 100 de ani de existență

UPT 100

Universitatea Politehnica Timișoara, una dintre cele mai mari universități tehnice din Europa centrală și de est, sărbătorește în anul 2020 aniversarea a 100 de ani de la înființare.

Cu această ocazie, se vor organiza 2 concursuri, în ideea de a marca trecerea celor 2 ani, rămași până la aniversarea centenarului UPT.

Primul concurs presupune realizarea oricărui tip de obiect, ansamblu, sau orice altă variantă de proiect realizabil, bazat pe tehnologie, ce are tematica ”Politehnica 100” și care reflectă trecerea timpului. Așadar, dacă ești creativ și crezi că ai o idee pentru a marca aniversarea, te așteptăm să  o expui în cadrul întâlnirii ce va avea loc în data de 07.09.2018, în sala 113 din incinta Rectoratului UPT.

Pentru cel de-al doilea concurs, ce are același generic: ‘’Politehnica 100’’, poți să-ți dai frâu liber imaginației și să vii  în cadrul aceleiași ședințe, menționate anterior, cu orice fel de proiect, ce poate fi implementat în următoarea perioadă și care, în cazul în care se va regăsi printre cele câștigătoare, va fi inclus în lista celor 100 de proiecte ce vor prinde viață cu ocazia împlinirii unui secol de existență a Universității Politehnica Timișoara.

Fiind vorba de concursuri, bineînțeles că există și premii:  pentru primul concurs, autorul proiectului declarat câștigător va fi premiat cu 2000 de RON, iar în privința celei de-a doua competiții de idei, pot fi mai multe proiecte câștigătoare, fiecare urmând să fie premiat cu câte 2000 de RON.

Acestea fiind spuse, nu mai aștepta, pune-ți rotițele minții în acțiune și vino și dă-ne pe spate cu cel mai tare proiect, pe care îl ai în minte.

Domeniul academic , ,

Pin It on Pinterest