Rezultatele preliminare ale interviurilor pentru ocuparea posturilor de reprezentanți ai studenților în cadrul căminelor UPT

După cum cel mai probabil ați văzut, marți, 22 mai 2018, ora 20:00, s-a afișat lista candidaților eligibili pentru funcțiile de reprezentanți ai studenților în cadrul Comitetelor Studențești de Cămin, iar miercuri, 23 mai 2018, vei avea posibilitatea de a depune contestație la secretariatul cabinetului prorectorului responsabil de procesul de învățământ, problematică studențească și asigurarea calității, conform programului de lucru, în cazul în care esti nemulțumit de rezultatele interviurilor. Prin prisma acestui fapt, lista finală a candidaților eligibili va fi afișată astăzi, 23 mai, la ora 19:00.

Ulterior, joi, 24 mai 2018, începând cu ora 14:00, urmează să se întrunească în ședință extraordinară Comisia Pentru Probleme Studențești din cadrul UPT, pentru stabilirea ultimelor detalii legate de alegeri. În cadrul aceleiași ședințe, va avea loc tragerea la sorți a președinților și a membrilor comisiilor secțiilor de votare din fiecare cămin.

De asemenea, la ora 15:00 va începe procesul de vot propriu-zis. Durata procesului de votare va fi de 6 ore, iar urnele se vor închide la ora 21.00. După încheierea perioadei de votare se va trece la desigilarea urnelor și la numărarea și centralizarea buletinelor de vot și a numărului de voturi pentru fiecare candidat. Aceste date se vor consemna într-un proces verbal, care va fi semnat de comisia secției de votare. Ulterior, în cadrul unei ședințe a Comisiei pentru Probleme Studențești a Universității Politehnica Timișoara, se vor valida/invalida rezultatele alegerilor.

ÎNDEMNĂM toți studenții cazați în căminele UPT să se prezinte în data de 24 mai 2018, în căminele în care sunt cazați, în intervalul orar 15:00 – 21:00, pentru a-și desemna reprezentanții în cadrul Comitetului Studențesc de Cămin!

Domeniul social , , ,

Pin It on Pinterest