Modificări importante pentru acordarea burselor

Burse pentru studenți

Vești bune pentru studenții Universității Politehnica Timișoara!

În urma ședinței Senatului Universității Politehnica Timișoara din data de 18.09.2017 a fost aprobat noul Regulament de acordare a burselor. Astfel, reclasificarea studenților eligibili se va face după fiecare semestru. Atât bursele pentru performanță academică, cât și bursele sociale urmând să se acorde pe o perioadă de 6 luni pentru studenții din anii neterminali.

În cazul studenților de la ciclul licență din anul I, criteriul de acordare a burselor de performanță și merit este media la concursul de admitere, iar  pentru ciclul licență II-IV, V, VI media de bursă este media notelor de pe semestrul anterior, dacă toate disciplinele sunt promovate.

În ceea ce privește cuantumurile burselor, acestea sunt următoarele:

# Tip bursă Cuantum
1 Bursa de performanță I 1000 RON
2 Bursa de performanță II 800 RON
3 Bursa de merit I 700 RON
4 Bursa de merit II 600 RON
5 Bursa socială 580 RON

De asemenea, în urma demersurilor făcute de către COSPol, a fost stabilită o listă corespunzătoare și exactă a actelor pe care trebuie să le conțină orice dosar care este depus în vederea obținerii bursei sociale.

Dacă dorești să afli mai multe informații în legătură cu acest subiect, poți găsi detaliile necesare în cadrul regulamentului propriu-zis.

În aceeași ordine de idei, nu uita că îți stăm la dispoziție pentru a-ți răspunde la întrebări, pe care le poți adresa în pagina de contact.

Generale , , , ,

1 comentariu în “Modificări importante pentru acordarea burselor

  1. Buna ziua,
    Va felicit pentru initiativa laudabila si va multumes si eu pentru efortul depus ca sa puneti pe roate COSPol.
    Am o mare rugaminte: sa fie facute publice numele studentilor care promoveaza examenele prin fruda. Nu dorim sa le fie acordate burse acestor studenti. Ne este rusine cu ei. Ar trebui sa va mobilizati, voi studentii, si in acest sens.

Comentariile sunt oprite.

Pin It on Pinterest