Învață cum să reproduci stilul unui poster cu creativitate

Cercul de Creativitate este un cadru în care tinerii își pot exersa și dezvolta creativitatea sau gândirea creativă, participând la întâlniri tematice sau ateliere practice din diferite domenii creative: de la design grafic până la psihologie. Orice tânăr este binevenit să participe și să își aducă aportul la dezvoltarea Cercului, în timp ce își conturează creativitatea proprie.

În acest context, colegii noștri te așteaptă marți, 17 octombrie 2017, începând cu ora 20:00, în sala A107B din clădirea UPT – Electro, la atelierul de lucru „Poster Reproduction”, care este primul dintr-o serie de ateliere creative destinate tinerilor. În această sesiune de lucru, participanții vor învăța cum să folosească Adobe Illustrator şi Adobe Photoshop pentru a reproduce stilul unui poster, cu ajutorul membrilor Cercului de Creativitate. Atelierul este realizat pentru un nivel începător spre mediu de cunoștințe, dar sunt binevenite și persoane cu un nivel de pregătire avansat, care doresc să-și exerseze creativitatea.

În cazul în care te-am convins și ești cât se poate de interesat de această oportunitate, îți recomandăm să completezi acest formular și sa nu ratezi șansa de a da frâu liber creativității.

 

 

 

Generale , ,

Pin It on Pinterest