Candidaturi depuse și informații suplimentare despre alegerile Comitetelor Studențești de Cămin

După perioada de depunere a candidaturilor au fost înregistrate un număr de 88 de candidaturi pentru locurile din cadrul Comitetelor Studențești de Cămin. Dintre acestea, 3 au fost invalidate în timpul analizei preliminare pe baza criteriilor de a nu fi anterior exmatriculat, de a nu avea abateri în facultate sau în cămin.

Mâine (18.05.2023) și Vineri (19.05.2023) vor avea loc interviurile cu toți candidații în vederea validării candidaturii lor, toate informațiile necesare regăsindu-se mai jos în acest articol.

Testul pentru responsabilii de rețea va avea loc joi, 18.05.2023, de la ora 20:00, în sediul COSPol (parterul căminului 22C).

În urma interviurilor, în data de 21.05.2023, se vor afișa listele cu persoanele eligibile pentru a candida în Comitetele de Cămin.

Pentru a afla mai multe informații despre întreg procesul de alegere a Comitetelor de Cămin, te rugăm să parcurgi acest articol: https://cospol.upt.ro/alegeri-comitete-studentesti-de-camin-pentru-anul-universitar-2023-2024/.

Listele cu candidaturile valide pentru fiecare cămin în parte, lista cu candidaturi invalide și detaliile legate de interviuri pentru fiecare cămin în parte sunt următoarele:

În cazul candidaturilor incomplete (s-au acceptat doar situațiile cu adeverințe lipsă sau insuficient de explicite), acestea se pot completa până în data de 19.05.2023, când se finalizează și interviurile cu candidații.

Noutăți COSPol

Pin It on Pinterest