Alegerile Comitetelor Studențești de Cămin – Candidaturi validate și rezultatele testului de responsabil de rețea

În urma interviurilor pentru validarea candidaturilor depuse pentru alegerile Comitetelor Studențești de Cămin, pentru mandatul 2023-2024, listele finale cu candidații, alături de candidaturile acestora, se regăsesc la finalul acestui articol.

Alegerile pentru Comitetele Studențești de Cămin vor avea loc miercuri, 24 mai 2023, la parterul fiecărui cămin, în intervalul orar 13:00-20:00. Locatarii căminelor sunt așteptați să își exercite dreptul de vot și sunt rugați să aibă asupra lor carnetul de student/cartea de identitate.

Listele cu candidaturile pentru fiecare cămin în parte sunt următoarele:

Rezultatele testului de verificare a cunoștiințelor pentru responsabilii de rețea de internet și TV se regăsesc la următorul link.

Contestațiile se pot depune în termen de 24 de ore de la publicarea acestui articol (mai exact până luni, 22.05.2023, ora 12:00), la adresa de mail cospol@upt.ro.

Pentru a afla mai multe informații despre întreg procesul de alegere a Comitetelor de Cămin, te rugăm să parcurgi acest articol: https://cospol.upt.ro/alegeri-comitete-studentesti-de-camin-pentru-anul-universitar-2023-2024/.

Noutăți COSPol

Pin It on Pinterest