Studenții din căminele Universității Politehnica Timișoara au la dispoziție un nou spațiu special amenajat în care își pot depozita bicicletele

Iată că așteptarea a luat sfârșit! Începând cu luna ianuarie a anului 2019, studenții cazați în căminele ce fac parte din Complexul de Cazare al Universității Politehnica Timișoara pot folosi spațiul special amenajat de către UPT pentru depozitarea bicicletelor.

Astfel, tot ce trebuie să facă o persoană care dorește să beneficieze de noua facilitate este să meargă la Direcția Socială a UPT, situată la parterul căminului 4C, și să-și activeze opțiunea de acces pentru respectivul spațiu prin intermediul cardului de student, pe care îl utilizează în mod curent.

În același context, este foarte important de menționat că respectiva încăpere este dotată cu sisteme de supraveghere și de control al accesului performante, în ideea prevenirii furturilor, precum și a altor evenimente nedorite.

În final, nu ne rămâne decât să îi invităm pe toți studenții cazați în căminele UPT să folosească cu încredere spațiul destinat depozitării bicicletelor și, de asemenea, să nu ezite să ne contacteze în cazul în care constată existența unor probleme probleme.

Domeniul social , , ,

Pin It on Pinterest