Noutăți privind căminele Universității Politehnica Timișoara

Suntem conștienți de faptul că studenții din căminele UPT traversează o perioadă plină în acest moment. Ne dorim să venim în sprijinul acestora, astfel că, în urma unor discuții cu conducerea universității, am ajuns la următoarele concluzii:

  • studenții care intenționează să realizeze practica în Timișoara, dar nu au un statut în cadrul unei companii, pot rămâne în continuare în cămine, dar vor fi nevoiți să achite taxa de cămin cu tarif normal în luna iunie, iar începând din luna iulie cu tarif de vacanță de vară;
  • studenții care vor relua activitatea în cadrul companiilor la care lucrează, pot să nu se decazeze în această perioadă, dar începând cu luna iunie trebuie să achite taxa de cămin cu tarif de vacanță de vară.

Cei care se află în una dintre cele două categorii și doresc să solicite rămânerea în cămin, sunt rugați să completeze formularul acesta până la data de 29.05.2020.

În momentul în care aceștia revin fizic în cămine, trebuie să se prezinte la Direcția Socială cu cererea tip, dar și cu adeverința de la locul de muncă sau adeverința de efectuare a stagiului de practică. Studenții care încă sunt în plin proces de căutare a unei companii pentru a realiza practica în Timișoara, trebuie să obțină adeverința de efectuare a stagiului de practică până la data de 1 iulie 2020, pentru a putea rămâne de la data respectivă în căminele UPT.

Documentul integral poate fi parcurs dând click aici. Echipa COSPol vă stă la dispoziție pentru orice nelămurire atât pe pagina de facebook, cât și la adresa de e-mail cospol.office@gmail.com.

Generale

Pin It on Pinterest