Candidaturi depuse și informații suplimentare despre turul II al alegerilor Comitetelor Studențești de Cămin

După perioada de depunere a candidaturilor au fost înregistrate un număr de 17 de candidaturi pentru locurile din cadrul Comitetelor Studențești de Cămin.

Mâine (08.06.2023) vor avea loc interviurile cu candidații care și-au depus acum pentru prima dată candidatura, în vederea validării acestora, toate informațiile necesare regăsindu-se mai jos în acest articol.

Testul pentru responsabilii de rețea va avea loc joi, 08.06.2023, de la ora 20:30, în sediul COSPol (parterul căminului 22C).

Pentru a afla mai multe informații despre întreg procesul turului II de alegeri a Comitetelor de Cămin, te rugăm să parcurgi acest articol: https://cospol.upt.ro/calendarul-pentru-turul-ii-de-alegeri-a-comitetelor-studentesti-de-camin/.

Listele cu candidaturile valide pentru fiecare cămin în parte sunt următoarele:

Interviurile, pentru cazurile în care se pretează, vor avea loc joi, în data de 08.06.2023, în intervalul 19:00-20:30, în sediul COSPol (parterul căminului 22C).

În urma interviurilor, în data de 09.06.2023, se vor afișa listele cu persoanele eligibile pentru a candida pentru Comitetele Studențești de Cămin.

Noutăți COSPol

Pin It on Pinterest