97 pentru POLI

97 pentru Poli

Continuând o tradiție începută în urmă cu trei ani, Universitatea Politehnica Timișoara organizează miercuri, 8 noiembrie 2017, în parteneriat cu Clubul Sportiv Asociația Alergotura, evenimentul 97 pentru Poli.

Practic, între orele 12:00 – 16:00, la Baza 1 a Politehnicii, studenții și cadrele didactice ale universității vor parcurge 97 de tururi de stadion, câte unul pentru fiecare an de existență al Universității Politehnica Timișoara, subliniind astfel faptul că instituția a susținut dintotdeauna mișcarea și sportul, care modelează atât corpul cât și spiritul.

Fiecare tur de pistă va avea un lider care va alerga cu steagul Politehnicii. Potrivit tradiției, primul lider de tur va fi chiar rectorul Universității Politehnica Timișoara, prof.dr.ing. Viorel-Aurel Șerban, urmând ca ultimul tur să fie asigurat de unul dintre prorectorii instituției.

Evenimentul deschide seria acțiunilor dedicate aniversării a 97 de ani de la înființarea Universității Politehnica Timișoara.

Înscrierea liderilor de tur se face prin mail la adresa sport.pentru.poli@upt.ro , prin precizarea următoarelor informații:

– Nume|Prenume;

– O scurtă poveste legată de tine și Politehnică;

– Date de contact: telefon și mail;

– Ora preferată pentru tur (între 12:00 și 16:00).

Așadar, te așteptăm alaturi de noi, să alergi pentru sănătatea și viitorul Politehnicii.

Generale , ,

Pin It on Pinterest