Câteva lucruri pe care trebuie să le știi despre WashApp UPT

Wash App UPT
Aici ai câteva lucruri, pe care trebuie să le știi despre noua aplicație pentru efectuarea programărilor la spălătoriile din cadrul căminelor UPT, WashApp UPT.

1. Ce este?
Aplicația a fost creată pentru a facilita rezervările la spălătorie. Acum tot ce ai de făcut este să te loghezi și îți poți face rezervare la spălat pe săptămâna următoare de oriunde ai fi, doar cu acces la internet.


2. Cum funcționează?
Tot ce trebuie să faci este să îți creezi un cont pe baza CNP-ului, alături de o adresă de e-mail validă, după care poți să începi să faci rezervare pentru camera ta.


3. Cum faci rezervare?
Tot ce ai de făcut este să intri în cont, după care analizezi orarul și selectezi perioada liberă în care vrei să speli.


4. Ce semnifică acele culori din orar?
Verde – interval orar nerezervat; Roșu – interval orar rezervat în întregime; Albastru – interval ce aparține utilizatorului curent.


5. Pot schimba rezervarea făcută?
Răspunsul este da. Dacă ți s-a schimbat programul și nu mai poți pune la spălat, poți să îți ștergi rezervarea, atâta timp cât o schimbi înainte cu cel puțin 6 ore de la rezervarea inițială.

În contextul celor expuse mai sus, te îndemnăm să accesezi cu încredere  wash.upt.ro și să utilizezi facilitățile spălătoriei în ziua și în intervalul orar dorit.
Domeniul social , ,

Pin It on Pinterest