Student UPT – ghidul studentului informat

Ai vreo nelămurire legată de facultate, universitate, cămine sau situația ta școlară? Noi considerăm că viața de student este suficient de complicată, așa că aplicația noastră are un singur rol: Îți simplifică viața.
Aplicația Student UPT îți vine în ajutor cu cele mai frecvente probleme pe care le întâmpină studenții. Aceasta a fost creată de Bogdan Budescu, student în anul 3 al facultății de Automatica și Calculatoare seria IS.

Uite 5 lucruri cu care aplicația îți vine în ajutor:

1. Îți poți verifica notele și contractul de studii.
Ai nevoie urgent să știi ce medie ai la o anumită materie? Ei bine, aplicația noastră este aici pentru voi. Cu ajutorul ei, ai posibilitatea vizualizării notelor și contractului de studiu.

2. Orarele tuturor facultăților
Orarul facultății tale cât și al tuturor facultăților din UPT se află doar la o apăsare de buton de tine cu ajutorul aplicației Student UPT.

3. Ești la curent cu toate noutățile din UPT
Noutățile din fiecare facultate UPT sunt postate constant pentru a te ține informat despre tot ce se întâmplă în facultatea ta.

4. Găsești orice regulament
Dacă vrei sa afli mai multe despre cazările din upt sau media necesară pentru a avea bursă, găsești toate aceste informații pe aplicația Student UPT

5. Vei ști tot timpul unde trebuie sa ajungi
Locații de interes pentru studenți pot fi găsite de asemenea pe pagina principală a aplicației.

Probabil te întrebi cum poți face rost de aplicație, nu? Ei bine, nimic mai simplu. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicația gratuit de pe Google Play sau App Store.

Pin It on Pinterest